TOPklasse huurauto's tegen scherpe tarieven

De compleetste auto, bestelwagen of verhuisbus huren!

Huur een auto voor zolang u wilt. Altijd scherpe tarieven en standaard (dus GRATIS) airco. Zo scherp, zelfs de goedkoopste in de Zaanstreek! Of u nou met een paar vrienden op weg gaat, een kast moet vervoeren of een complete inboedel wilt verhuizen, bij ons kunt u voor iedere gelegenheid een perfecte huurauto reserveren. Van een compacte personenauto tot hele grote verhuur bestelbus. Alle auto’s zijn geschikt voor rijbewijs B. Bestelwagens en busjes van 3 kuub tot 19 kuub met laadklep.
 
Speciaal voor ondernemers en bedrijven:  een aantal van onze bestelwagens zijn ook beschikbaar zonder reclame! Zonder meerprijs natuurlijk!
 
Wij hanteren de BOVAG huurvoorwaarden. Alle auto's zijn All Risk (volledig casco) verzekerd. Check de voorwaarden en mogelijkheden onder aan de pagina van de auto's. We rekenen geen extra kosten voor (een) extra bestuurder(s). Al onze auto's zijn van de schoonste milieuklasse en dus geschikt voor de milieuzones in binnen- en buitenland.

Meer informatie? Klik op Personenwagens of Bestelwagens of download de volledige prijslijst  .Of vul ons contactformulier in.

Huren is milieubewust